5 gyakorlat önmagaddal, ha párkapcsolatra vágysz

2019.01.29. 01:27, kedd

Egyedül vagy, és jó lenne már megízlelni a szerelem a valakihez tartozás érzését? Társat szeretnél? Először önmagadat kell felkészítened, hogy aztán besétálhasson az életedbe a Nagy Ő. Segítünk, hogyan lehetsz vonzó, igazán, belülről is.

Előbb magadat tedd boldoggá

Ennek oka az energetika. Ha te boldog és elégedett vagy az életeddel, akkor ezt az energiát sugárzod ki, és könnyebben tudsz magadhoz vonzani olyan embereket, akik veled rezonálnak. Mindenki szereti a boldog, elégedett, energikus embereket, akiknek jó a társaságukban lenni, ugyanakkor, aki folyamatosan panaszkodik, azt egy idő után elkerülik. Már csak amiatt is érdemes pozitív energiát sugároznod, legalábbis törekedni erre, mert, így megvan az esélye annak, hogy minél több emberrel kapcsolatba kerülj, így pedig nagyobb valószínűséggel találhatod meg az igazit.

Szeresd önmagad!

Az önszeretet sok mindenhez hozzásegíthet az életben, mondhatjuk talán azt, hogy mindenek előtt, ez a siker valódi záloga. De mit tegyél, ha te híján vagy ennek? Mondogathatod magadnak, hogy szereted magad,- persze igyekezz ezt érzéssel tenni,- de ez még csak az első lépés. Tegyél is magadért, ebben az esetben tégy úgy mintha párkapcsolatban élnél saját magaddal. Bizarrnak hangzik? Lehet, de ez is segít abban, hogy energiaszinten azt sugározd ki, amit szeretnél, hogy szeressenek téged. Légy kerek egyedül is, járj moziba, vagy más szórakozóhelyre, teríts meg magadnak is szépen, ha ebédelsz. Ezzel a nyitottságot közvetíted, így könnyebben közeledhetnek hozzád, mert mindenki megérzi majd ezt az energiát.


Tegyél érte a valóságban is

Azaz, légy mindig ápolt, és fogadásra kész, hiszen nem tudhatod, mikor toppan be az életedbe a szerelem. Fontos azonban, hogy ne alakíts ki, hamis képet magadról, csak egy olyat, amit folyamatosan meg tudsz tartani. Persze, ha már randira mégy akkor hozhatod a legjobb formád, de a hétköznapi életben ne lódíts, mert te sem szeretnél zsákbamacskát. Ha így valaki megszeret, akkor biztos lehetsz benne, hogy valóban téged szeret, és nem azt a hamis képet, amit lefestettél magadról, és ami persze a végén visszaüt. Ha egyedül élsz, üríts ki legalább egy szekrényt, hogy legyen hely a kedves ruháinak, de egyes tanácsadók azt is ajánlják, hogy szerezz be férfi papucsot, borotvahabot. Ez nem azt jelenti, hogy rögtön magadhoz akarod költöztetni a kiszemeltet, ez az Univerzum számára egy jelzés, hogy valóban felkészültél a partner fogadására.Írj listát, képzeld el!

Írj egy listát arról, milyen tulajdonságokkal rendelkező partnert szeretnél. Lehetnek külső tulajdonságok is, de a belső értékek talán lényegesebbek, már ha hosszú távú kapcsolatra vágysz, nem csak egy könnyed kalandra. Gondolkozz el azon is, miért szeretnél párkapcsolatot, mik azok a pozitív dolgok, amit majd hozzátesz az életedhez. Ha mindezekkel megvagy, akkor képzeld el, álmodozz róla, hogy együtt vagy a pároddal, képzelj el minél több közös szituációt, éld át, vigyél bele érzést! Igyekezz, lazán, görcsök nélkül élni, ha önmagad is teljes vagy, akkor ez nem lesz nehéz. Hidd el, hogy megkaphatod a legcsodásabb kapcsolatot, ami neked a legjobb, hidd el, hogy megérdemled.

Légy hálás!

A hála ereje szinte mindent előrelendít. Párkapcsolat bevonzása esetén azért légy hálás, amid már megvan. Például a jó tulajdonságaidért, azokért a képességekért, amit meg tudsz majd adni a társadnak, ha már valóban veled lesz. A hála felerősíti a rezgéseket, tehát ami jó, az még jobbá válik. A következő lépcső, ha mersz álmodni, és megköszönöd, hogy megkaptad a csodálatos kapcsolatodat. Tedd mindezt jelen időben, így azt közvetíted, hogy már megvan amit szeretnél. Hiszen csak azt köszönjük meg amit már megkaptunk. Ez a hitedet is erősíti majd, és előbb- utóbb a valóság is követi az álmaidat, megkapod a társat.Ha szeretnél konzultációra bejelentkezni hozzám, a következő elérhetőségeken megteheted:

Telefonszám: 20/337-99-15

Email cím: evelin.muszka@gmail.com

Iratkozz fel a hírlevelemre: