5 tipp, hogyan legyél életed mágusa

2019.03.11. 15:42, hétfő

Ha azt gondolod, hogy a mágikus tudás csak a kiválasztottaknak adatik meg, akkor nagyon tévedsz. Te magad is alkalmazod a mágiát, legfeljebb nem tudsz róla. Ismerj meg néhány egyszerű praktikát, amelyek közelebb visznek a vágyott élethez.

Mi a mágia?
A mágia erőt jelent. Szepes Mária szerint a képzeletünkkel megvalósíthatunk bármit, amit csak szeretnénk. A gondolatok és érzések teremtő erejéről már rengeteg anyag született. Aki tud bánni a gondolataival, és érzéseivel, az mindennel tud bánni az életben, de nemcsak bánni tud az elé kerülő helyzetekkel, dolgokkal, hanem irányítani is tudja azokat.

A gondolatokkal kezdődik
Gondold végig, mire vágysz, mit szeretnél megváltoztatni. Majd csak erre gondolj, csak az járjon a fejedben, amit akarsz. Érezd át a megvalósulást, légy olyan, mint a kisgyerek, aki biztos abban, hogy amit kér, azt elhozza neki a Jézuska. Ha jó gondolataid vannak, azt jó érzések fogják kísérni, és egyre jobban és jobban vonzod majd azt a dolgot, amit szeretnél. Fejleszd ezt egy annyira, magas szintre, hogy célod elérésében teljesen biztos légy. Ha van, benned néha ellenkező gondolat azt csípd fülön és írd felül. Ha ezt már tökélyre fejlesztetted, adj célt a mindennapi tevékenységeidnek. Fontos, hogyha ezt a módszert alkalmazod, egyszerre csak egy dologra figyelj. Kezdheted abban a pillanatban, amikor kinyitod a szemed.
Adj irányt a napnak
Gondold arra, hogy minden, amit teszel, a nap folyamán támogat téged célod megvalósulásában. Ha kimégy a fürdőszobába, gondold azt, hogy minden lépés közelebb visz a célodhoz. Ha zuhanyozol, képzeld azt, hogy a víz lemos rólad mindent, amire már nincs szükséged, megtisztít és feltölt téged olyan tulajdonságokkal, képességekkel, amelyekre szükséged van célod eléréséhez. Amikor felöltözöl, a ruháidat töltsd fel vágyadra irányuló gondolatokkal. Azt is elképzelheted, hogy egy nagyon erős mágnes vagy, aki magához vonzza azt a célt amit szeretne elérni.

Állíts célod szolgálatába mindent

Amikor ebédelsz, gondolj arra, hogy minden falattal közelebb jutsz célodhoz, pl. „Most az étellel magamhoz veszem az egészséget, bőséget, sikert,” stb. Amikor iszol, tedd ugyanezt. Bármit csinálsz, rendeld alá a célodnak. Ha pl. titkárnő vagy, akkor add azt az utasítást, hogy minden billentyű, amit leütsz, a nap folyamán erősíti a megvalósulást. Külső dolgokra is „ráteheted” a vágyadat. pl: „Ahányszor meglátok egy piros autót, egyre vékonyabb vagyok.”

Este se engedd el magad

Amikor munkából hazaérsz, minden otthoni tevékenységgel tedd ugyanezt. Még a légzéseddel is megteheted. Este, amikor lefekszel, köszönd meg a napot, és gratulálj magadnak, mert a mögötted álló napon nagyon sokat tettél a célodért. Majd mielőtt elalszol, képzeld el, hogy már megvalósult, és így aludj el, hiszen amit elalvás előtt gondolsz, az mélyen beíródik a tudatalattidba.


Ha szeretnél konzultációra bejelentkezni hozzám, a következő elérhetőségeken megteheted:

Telefonszám: 20/337-99-15

Email cím: evelin.muszka@gmail.com

Iratkozz fel a hírlevelemre: