Támogasd meg a sikeredet ásványokkal!

2019.04.10. 10:29, szerda

Egy kis elmélet
Az ásványok amellett, hogy szépek segíthetnek életünk alakításában. A Földön minden energia a fényből származik, mindennek saját rezgése van, és bár a kristályoknak alacsonyabb a rezgésük, mint az élőlényeknek, emberre gyakorolt hatásuk jelentős. Már az ókorban is tudtak az ásványok gyógyító erejéről, Rómában és Indiában, pedig különös figyelmet fordítottak a drágakövek viselésére talizmánok formájában. A maják és az indiánok betegségek diagnosztizálására használták e nemes köveket. Érdekesség, hogy néhány mexikói indián törzs úgy hitte, hogy a halál után a lélek egy kristályba kerül. A későbbiekben, aki ezt megtalálja, az felhasználhatja gyógyító erejét. De nem csak a múltban, a jelenben is számos formája létezik a kristályok felhasználásának, mint például az ultrahang készülékekben, mikro-sebészetben, számítógépek chipjében. Sok ásványt ismerünk, én most a teljesség igénye nélkül négyet mutatok be hogy ez az év segítségükkel, valóban szerencsés legyen.
Szerencsét hozó ásványok
Az zöld árnyalataiban pompázó aventurin szerencsét hoz, a szerelemben és a játékban egyaránt, nem véletlenül népszerű már régóta a szerencsejátékosok körében.
A rodokrozit minden múltbéli fájdalmas emléket átalakít szeretetté, támogat a megbocsátásban. Ha ezt a követ viseljük, napjaink tele lesznek örömmel, mert segítségével el tudjuk engedni a régi gondolati mintákat. Mivel rózsaszín, a színe miatt a szerelmesek köve is.
A citrin amelynek színe a világos sárgától a sötét aranysárgáig terjed, az életöröm és az optimizmus kristálya. Elnyeli a negatív energiákat, ezért fokozottan védi a környezetet. Viselése bőséget és gazdagságot hoz életünkbe. A napfonat csakrára és a torok csakrára van hatással. A citrin az önfegyelem fejlesztését is támogatja. Erős stressz és félelemoldó. Örömmel, boldogsággal tölt fel ,energizál, megszünteti a negatív jellemvonásokat. Ez az a kő, amelyet soha nem kell tisztítani.
A tigrisszem sárgásbarna és aranybarna. Szintén szerencsét és bőséget teremt. De a védelem és egyensúly köve is, mert, ahogy a citrin is, ez is harmonizálja a napfonat csakrát. Viselése megszünteti az önértékelési zavarokat, gátlásokat, bizonytalanságot. Segít, hogy megtaláljuk azt a munkahelyet, ahol jól érezzük magunkat, és kibontakoztathatjuk kreativitásunkat.
Használatuk
Az ásványokat hordhatjuk ékszerként, marokkőként. Első használat előtt energetikailag tisztítsuk meg őket, a következő módon:Legegyszerűbb, hogy a tisztítandó ásványt körülbelül 10 percre folyó víz alá tesszük, majd 2-3 órára kirakjuk a napra. Másik elterjedt mód a sóval való tisztítás. Tiszta sót öntünk egy tányérba, beletesszük az ásványt, és egy napig benne hagyjuk. A sót ezután öntsük ki,ne használjuk fel másra, mert magába szívott minden negatív energiát.

Ha szeretnél konzultációra bejelentkezni hozzám, a következő elérhetőségeken megteheted:

Telefonszám: 20/337-99-15

Email cím: evelin.muszka@gmail.com

Iratkozz fel a hírlevelemre: