Hogyan zajlik egy konzultáció

Egy Theta Healing konzultáció egyáltalán nem olyan misztikus, mint amennyire elsőnek tűnik. Egyszerű a módszer, de nagyszerű eredmények érhetőek el vele.

Egy rövid beszélgetés után, a konzulens, jelen esetben én, felkapcsolódik egy Vianna által hetedik síknak nevezett térbe, ahol jobban hozzáférhetőek a tudatalatti információk. Az egész konzultáció alatt theta állapotban maradok, hiszen a theta agyhullámon folyik a probléma kiderítése. Ez célzott kérdésekkel történik, így jutunk el a probléma gyökeréig, majd ezt az általában negatív hitrendszert elengedjük, és helyébe pozitívakat töltünk le. Minden esetben kérem a beleegyezésedet a letöltésekhez-elengedésekhez, mert csak akkor változtathatunk, ha te is szeretnéd.

A konzultáció általában csukott szemmel történik,- nem kötelező-, de így jobban tudsz befelé figyelni, nem vonja el a figyelmed a külvilág ezernyi ingere. Általában 60 perc egy alkalom, amely egy könnyed, laza állapot, utána érzelmi felszabadulás történik. Ez a felszabadulás szinte azonnal érzékelhető.Egy konzultáció alatt elképesztően sok hitrendszert ki tudunk cserélni, és ezáltal az életünket egyre inkább egy olyan irányba terelni, ahogyan szeretnénk. A konzultáció után érdemes figyelni a körülöttünk lévő eseményeket, ahogyan eltűnnek a régi működések, és helyükbe lépnek az új vágyott viselkedésminták.

A konzultáció történhet személyesen, vagy Skype-on.

Ha szeretnél konzultációra bejelentkezni hozzám, a következő elérhetőségeken megteheted:

Telefonszám: 20/337-99-15

Email cím: evelin.muszka@gmail.com

Iratkozz fel a hírlevelemre: